verslag bowlingmiddag 2016

Donderdag 24 maart zijn we weer naar de Bowlingbanen geweest bij Starballs.

We werden om 15.15 verwacht. De koffie stond al klaar! Schoenen werden verwisseld en het gooien kon beginnen, nadat we hartelijk welkom werden geheten door Nico, die deze activiteit weer fantastisch heeft georganiseerd.

De opkomst was geweldig 6 banen werden bespeeld .(38 personen) Gelukkig was Janny Drosten ook weer in ons midden, maar Janny  Jansen, die dit mede georganiseerd had , was door ziekte afwezig. Van harte beterschap en dat je maar weer spoedig in
ons midden mag zijn.

Henk Mensing, ons oudste Bowlslid die aanwezig was, mocht de eerste bal gooien. De ballen waren wel iets zwaarder dan onze bowlsballen, maar er werd net zo fanatiek gegooid. De strikes stonden regelmatig op het scorebord ! Vooral na de nodige drankjes ging het gooien steeds beter. De sfeer was prima, zoals altijd! De hapjes deden ook weer de ronde en voor dat je het weet was de speeltijd om!

Gelukkig leven we in het computertijdperk. Dat is makkelijk om de scores te bepalen. De computer doet het werk! Alhoewel er toch nog een fout is gemaakt, want de naam Adrie werd voor een man aangezien, dus de uitslag van de dames is anders dan op de foto te zien is. Helaas is Annie hierdoor 4e geworden! Maar..... ze hoeft de prijs niet in te leveren. Hier volgt de uitslag:
 
Dames:                 1e prijs Ria,               2e  Adrie ,      3e  Mieke
 
Heren:                   1e prijs Tiemen,        2e  Freddy ,    3e  Nico
 
De ”medailles” werden uitgereikt door Alie Reurink en de prijzen wijn, worst en stol , koekjes , zijn goed van pas gekomen met de Pasen. Fokko en Truus vielen dubbel in de prijzen. Eensgezind samen ”de Poedel”! Alie en Henk kregen een doosje met gekleurde eieren, omdat ze de oudste deelnemers waren, dus bowlers leven lang!!!!!!
 
Na de prijsuitreiking stond het buffet klaar! Heerlijk allemaal vlees, vis en salades en Twentse aardappeltjes.! ”Overal” klonken lovende woorden over dit lekkere buffet! De kosten vielen ook weer reuze mee!
 
Nico en Janny  werden door Henny hartelijk bedankt voor deze fijne middag en dit werd met een daverend applaus onderstreept.
Na afloop kreeg iedereen nog een "kerststolletje" mee voor de Pasen.
 
Mieke L.